Hoe kunnen wij je helpen?
Verkocht

Eindwoning | type D 2 (Bouwnr. 443) Utrecht

Omschrijving

RIJNVLIET OOST | FASE 14a

Er komen in totaal 24 koopwoningen in diverse woningtypes. Het aanbod is zeer divers met hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Kijk voor meer informatie over dit nieuwbouwproject en het actuele woningaanbod op de projectwebsite:
www.vanwanrooij.nl/utrecht/thuis-in-rijnvliet

De bouw gaat definitief starten en staat gepland in juni 2023

In het zuidelijke deel van Leidsche Rijn groeit een nieuwe wijk: Rijnvliet. Tot 2025 wordt er daar gebouwd aan het tweede gedeelte met in totaal zo’n 300 woningen. Rijnvliet wordt in Utrecht al omschreven als ‘Het nieuwe Tuindorp’. Vanwege het groen, de waterrijke omgeving, de ruimte én de dorpse sfeer. Toch woon je er op fietsafstand van het centrum van Utrecht. De ligging is magnifiek: vlakbij de Strijkviertelplas en de A2. Super centraal in Nederland. Dat maakt Rijnvliet tot een plek waar je je vrij voelt. Wonend, werkend, lerend, sportend of simpelweg genietend van een mooie dag.

Energiezuinig en onderhoudsarm
Eén van de voordelen van een nieuwbouwwoning is dat deze aanzienlijk duurzamer is dan oudere woningen. Onze nieuwbouwwoningen zijn zeer energiezuinig. Dit is beter voor het milieu én je portemonnee. Daarnaast zijn onze nieuwbouwwoningen uitstekend geïsoleerd en worden duurzame technieken en materialen gebruikt tijdens de bouw. De duurzame basis van je woning verzorgen wij.

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.
Perfect gelegen

Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Soort bouw
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
144 m²

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
1
Bekijk alle kenmerken