Voor projectontwikkelaars

Overduyn makelaars is de partij als het gaat om de verkoop van uw nieuwbouwproject.

Hoe kunnen wij je helpen?

Overduyn zorgt voor betrokkenheid bij het gehele proces van het project.

Daarmee bedoelen we de periode van ontwikkeling tot verkoop en de uiteindelijke oplevering van het project.

Nadat de gehele voorbereiding van uw project is afgerond gaan de woningen in de verkoop, de geïnteresseerde van nu stellen steeds meer eisen aan de beschikbare informatie die ze ontvangen.

Plan van aanpak

  • Fase 1 – Allround advies (ook bij initiatief) 
  • Fase 2 – Voorlopig ontwerp
  • Fase 3 – Definitief ontwerp
  • Fase 4 – Start verkoop bijeenkomst & inschrijfperiode
  • Fase 5 – Start verkoopgesprekken
  • Fase 6 – Tekenen koop- aannemingsovereenkomst
  • Fase 7 – Levering

Bekijk ons nieuwbouwprojecten Neem contact op

Nieuwbouwfases

Zoekt u een makelaar die geen nee durft te zeggen? Zoek dan vooral verder.

Adviesfase

Bij het ontwikkelen van een nieuwbouwproject of de transformatie van een bestaand pand hoort een doordacht plan. U dient op de hoogte te zijn van de wensen van potentiele kopers in de omgeving en de bijzonderheden van de locatie van het project.
Overduyn is een makelaar die werkt waar hij woont en kent uw doelgroep dus goed, gecombineerd met uw kennis over de locatie vormen wij een onverslaanbaar team!

Voorlopige ontwerpfase

Met behulp van onze ervaring binnen- en buiten de regio adviseren wij u als het gaat om koopsommen en de marktpotentie van uw project.

Definitieve ontwerpfase

Tijdens deze fase zorgen wij ervoor dat er leads worden geworven en zoveel mogelijk potentiele kopers bereik en op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Na het werven van leads warmen wij deze op en richtten wij ons op het juiste moment op het behalen van conversies.

Inschrijffase

Met behulp van een speciaal ontworpen site en indien wenselijk een bijeenkomst zorgen wij ervoor dat alle vragen van potentiele kopers worden beantwoord. Door het verzamelen en opslaan van belangrijke data hebben wij voor iedere vraag een passend antwoord.

Verkoopfase

Voor u en ons is het belangrijk dat de verkoop vluchtig maar ook zeker zorgvuldig verloopt. Uw potentiële kopers worden ontvangen op ons nieuwe kantoor, midden in het gezellige stadje van IJsselstein. Na een gesprek met één van onze specialisten verlaat uw kandidaat met een goed gevoel ons kantoor.

Contractuele fase

Na een aantal succesvolle gesprekken komen de kandidaten bij ons op kantoor voor de tekenafspraak. Vaak ervaart men dit als een spannende periode, om deze redenen vinden wij het extra belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Wij regelen de administratieve afwikkelingen en adviseren wij indien wenselijk zelf bij de keuzes van meerwerk!

Eindfase

Nadat vrijwel alles is afgerond blijven wij alsnog aanwezig voor een stuk begeleiding en onderhouden wij het contact. We zorgen voor content en beantwoorden alle vragen. Natuurlijk houden wij in de gaten wanneer de kopers terecht kunnen voor een afspraak bij de notaris.

Kortom

Overduyn zorgt voor een duidelijke, overzichtelijke en representatieve representatie van uw project. De presentatie wordt gerealiseerd met behulp van het platform Funda, een overzichtelijke up-to-date website en verschillende social mediakanalen. Logischerwijs zorgen wij ook voor een professionele kopers begeleiding. U en uw kopers zijn vrij om gebruik te maken van onze expertise in taxaties, hypotheken en verzekeringen.

Nieuwbouw, net even wat anders.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op u af, zorg ervoor dat u op de hoogte bent van alles rondom de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Overduyn Makelaars helpt u graag verder. Laat u inspireren of informeren door één van onze collega’s.

Funda

Het platform van Funda is voor woningzoekers nog steeds het nummer één platform als het gaat om de oriëntatie voor een nieuwe woning. We plaatsen uw project en de bijhorende woningen niet zomaar, wij zorgen er ten alle tijden voor dat er een toppresentatie.

Mobile first!

Tegenwoordig is vrijwel iedereen in bezit van een smartphone, om deze reden spelen wij hierop in als makelaar zijnde. De presentatie van de woningen is voor zowel desktop als smart device dik in orde, ook zijn wij via WhatsApp bereikbaar voor vragen!

Presentatie

Tijdens het gehele project zorgen wij voor marketingadviezen, de publicaties op verschillende media platformen en zorgen wij voor een passende aankondiging van de start van de verkoop. Het opstellen van de verkoopdocumentatie, zoals een brochure, een volledige technische omschrijving en alle werkzaamheden hieromheen nemen wij uit handen.

Blijf op de hoogte

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van alles rondom de nieuwbouwprojecten van Overduyn makelaars? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief! Met behulp van de inschrijving ontvangt u regelmatig nieuws, tips en achtergrondinformatie direct in uw mailbox!

Het nieuwbouw team

Marc
Rianne
Nadie

Maak nader kennis met het team