Overduyn niet arrogant

maar ambieert wel de beste makelaar te zijn van de provincie Utrecht.

Hoe kunnen wij je helpen?

Een langetermijnrelatie is belangrijker dan snel scoren

Het kopen van een nieuwe woning is spannend. Het gaat tenslotte om veel geld en je wilt ergens jarenlang met plezier wonen.

Overduyn stelt kritische vragen over uw woonwensen. Daarna gaan we voor je op zoek. We adviseren eerlijk of een huis geschikt is voor je: nu, maar ook met het oog op de toekomst. Vervolgens voeren we de onderhandelingen en regelen we de contracten.

“Als ik jou was, zou ik dit huis niet kopen.” Een uitspraak die je niet vaak zult horen van een makelaar. Van Overduyn wel. We willen namelijk dat jij een woning koopt die ook na jaren nog perfect past bij jou wensen en gezinssituatie. Dat betekent dat we op dat moment niets verdienen. Dit past bij Overduyn. We vinden een langetermijnrelatie met je belangrijker dan snel scoren.

Wij zoeken vrijblijvend met je mee en ontvang aanbod eerder dan de woning op funda.nl staat

Bekijk ons woningaanbod Hulp bij de verkoop van je huis

Je kan zelf een woning kopen maar is dat verstandig? 

De Overduyn aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je goed weet wat je koopt. Bouwkundige aspecten, bestemmingsplan en ook de prijsstelling. Je betaald liever niet te veel. Wij onderhandelen scherp en gaan voor de best mogelijke prijs.

Overduyn makelaars kent de woningmarkt in de provincie Utrecht.

Veel aankoopmakelaars werken specifiek in een woonplaats maar als je zoekt in meerdere gebieden is dit al gauw onhandig. Door de kennis van de woningmarkt in de hele provincie Utrecht stoppen wij niet bij de grenzen van de gemeente. Wel zo handig. 

Tot hoelang helpt Overduyn makelaars mij met zoeken?

Dat is heel makkelijk te beantwoorden. Net zo lang totdat we je droomwoning hebben gevonden tegen de juiste prijs en voorwaarden. Pas als we geslaagd zijn en je hebt je sleutel van je nieuwe woning. Uiteraard blijven we daarna ook gewoon bereikbaar. 

Wat betekenen wij nog meer tijdens het aankoopproces?

In de jaren hebben wij betrouwbare partners gecreëerd die je kunnen helpen met het verduurzamen van je woning, eventuele verbouwingen die je wenst te doen maar ook scherpe tarieven in te kopen voor energie. 

De mensen achter Overduyn

Paul Smit
NVM-makelaar (directeur)
Jos van der Haagen
Kandidaat-makelaar
Pieter Heemskerk
Assistent-makelaar
Lesley van Rinsum
Assistent-makelaar
Sasja van Houten
Commercieel medewerker
Sherilyn Reijersen van Buuren
Fotograaf

De makelaar die werkt