Klanten over Overduyn
Wie kan het beter vertellen dan onze klanten?

Lees meer

Een greep uit reacties van onze klanten

 Overduyn makelaars heeft ons erg goed geholpen in onze zoektocht naar ons nieuwe huis. In de hugige markt en onze eisen was het niet altijd even makkelijk maar ze hadden altijd begrip voor onze keuzes en gaven de juiste tips om ons niet gek te laten maken. Met een oede onhandelingstactiek hebben wij zowel ons nieuwe huis aangekocht en tevens ons huidige huis via Overduyn snel verkocht. Wij zijn zeer tevreden!"  
16 oktober 2019 - verkopers Schonauwen 122 te IJsselstein

“Zeer enthousiast team met deskundige mensen. We zijn zeer goed geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe woning en bij de verkoop van onze eigen woning 
11 oktober 2019 - verkopers Statensingel 50 te IJsselstein

 Een top team met alleen maar fijne mensen. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld waardoor de communicatie heel fijn en soepel verloopt, net als de verkoop van ons huis! Wij zijn Overduyn Makelaars ontzettend dankbaar." 
30 augustus 2019 - verkopers Nasahof 13 te IJsselstein

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Mede-eigenaar Paul is geen standaard gecertificeerde makelaar/taxateur, maar een betrokken adviseur die vol passie streeft naar het beste resultaat voor zijn klant. Met een schat aan ervaring kijkt hij dagelijks naar kansen en bepaalt de strategie.

Sasja

De belangrijke administratieve zaken zijn in goede handen bij de altijd hardwerkende en goedlachse Sasja. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is haar motto.Stijn

Stijn

Mede-eigenaar Stijn doet altijd wat hij belooft. Een enthousiaste specialist die thuis is in verschillende disciplines en ook ervaring heeft met beleggingsobjecten. Het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars en professionele beleggers.

Marije

De ervaren Marije is het ideale aanspreekpunt van onze klanten. Ze houdt van haar vak, zorgt voor de nodige gezelligheid op kantoor en zegt echt nooit ‘nee’.

Pieter

Pieter

De rotsvaste jonge hond in het Overduyn-team. Het positief gestemde aanspreekpunt voor iedereen die zoekt naar een ideale woning. Actief belt hij zoekers als er nieuw aanbod is.

 
Marit

Marit

De veelzijdige Marit ondersteunt haar Overduyn-collega’s bij drukte. Haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk en zorgen voor een optimale klantbeleving.


Lesley

Onze enthousiaste Lesley staat graag 5 dagen per week voor u klaar. Bij binnenkomst is zij uw eerste aanspreekpunt. Een goed lachse, jonge dame met de nodige ervaring.

Sherilyn

Oog voor detail, precies en punctueel. Deze eigenschappen omschrijven Sherilyn, onze eerlijke fotografe. Fotograferen van onroerend goed is al jarenlang haar passie. Kwaliteit is haar belangrijkste pijler.

Jos

Jos is een makelaar met het Overduyn DNA: service gericht, persoonlijk, vakkundig en betrokken. Met gevoel voor verantwoordelijkheid begeleidt Jos kopers en verkopers bij het aan- of verkoopproces met een persoonlijke touch.

Paul

Daphne

JoyceStijn

Marc

Margretha

Pieter

Rianne

 

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35