Klanten over Overduyn
Wie kan het beter vertellen dan onze klanten?

Lees meer

Een greep uit reacties van onze klanten

Dit is een makelaarskantoor dat we zeker aan potentiële (ver)kopers aan zouden raden. Het is een klein en zeer betrokken team en zowel de beide makelaars als het ondersteunend personeel is zeer klantvriendelijk. Korte lijnen, goed bereikbaar en altijd bereid om tussentijds zaken te bespreken. Ook proberen ze steeds met nieuwe ideeën of acties te komen en zich te onderscheiden van de andere makelaars. Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad.”
De heer Gerrits en mevrouw Wehrmeijer

“ De heren makelaars Paul Smit en Thomas van Elteren hebben vanaf de eerste dag voor meer dan honderd procent hun werk gedaan en ons begeleid. In alle factoren, zowel zakelijk als van persoonlijk aard.” 
De heer en mevrouw Van Engelen

Overduyn en Partners is in onze optiek een makelaar zoals je mag verwachten in de huidige woningmarkt. Na een zoekopdracht wist de makelaar de juiste woning voor ons te vinden, maar tevens ook binnen drie maanden onze huidige woning te verkopen.”
De heer en mevrouw Wolters

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Eigenaar Paul is geen standaard makelaar, maar een enthousiaste adviseur. Altijd oog voor de mens achter de klant. Verkoopt liever niet dan een kat in de zak.

Katinka

Katinka

Mede-eigenaar van Overduyn. Is punctueel, duidelijk en heeft oog voor detail. Regelt alles tot in de puntjes en brengt orde in de chaos.Stijn

Stijn

Als partner binnen Overduyn brengt Stijn een schat aan kennis en een groot netwerk mee. Een specialist die thuis is in verschillende disciplines en bijvoorbeeld ervaring heeft met beleggingsobjecten.

Dina

Dina

De enthousiaste en behulpzame kracht op het Overduyn-kantoor. Maar Dina is natuurlijk meer dan dat. Ze zorgt ervoor dat waargemaakt wordt wat is beloofd.

Lizzy

Lizzy

Een harde werker die het overzicht bewaart en servicegericht is. Zo zou u Lizzy kunnen omschrijven. Als medewerker binnendienst is zij voor veel klanten het eerste aanspreekpunt.


 
Marit

Marit

De veelzijdige Marit ondersteunt haar Overduyn-collega’s bij drukte. Haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk en zorgen voor een optimale klantbeleving.

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35