Klanten over Overduyn
Wie kan het beter vertellen dan onze klanten?

Lees meer

Een greep uit reacties van onze klanten

Dit is een makelaarskantoor dat we zeker aan potentiële (ver)kopers aan zouden raden. Het is een klein en zeer betrokken team en zowel de beide makelaars als het ondersteunend personeel is zeer klantvriendelijk. Korte lijnen, goed bereikbaar en altijd bereid om tussentijds zaken te bespreken. Ook proberen ze steeds met nieuwe ideeën of acties te komen en zich te onderscheiden van de andere makelaars. Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad.”
De heer Gerrits en mevrouw Wehrmeijer

“ De heren makelaars Paul Smit en Thomas van Elteren hebben vanaf de eerste dag voor meer dan honderd procent hun werk gedaan en ons begeleid. In alle factoren, zowel zakelijk als van persoonlijk aard.” 
De heer en mevrouw Van Engelen

Overduyn en Partners is in onze optiek een makelaar zoals je mag verwachten in de huidige woningmarkt. Na een zoekopdracht wist de makelaar de juiste woning voor ons te vinden, maar tevens ook binnen drie maanden onze huidige woning te verkopen.”
De heer en mevrouw Wolters

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Mede-eigenaar Paul is geen standaard gecertificeerde makelaar/taxateur, maar een betrokken adviseur die vol passie streeft naar het beste resultaat voor zijn klant. Met een schat aan ervaring kijkt hij dagelijks naar kansen en bepaalt de strategie.

Sasja

De belangrijke administratieve zaken zijn in goede handen bij de altijd hardwerkende en goedlachse Sasja. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is haar motto.Stijn

Stijn

Mede-eigenaar Stijn doet altijd wat hij belooft. Een enthousiaste specialist die thuis is in verschillende disciplines en ook ervaring heeft met beleggingsobjecten. Het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars en professionele beleggers.

Marije

De ervaren Marije is het ideale aanspreekpunt van onze klanten. Ze houdt van haar vak, zorgt voor de nodige gezelligheid op kantoor en zegt echt nooit ‘nee’.

Pieter

Pieter

De rotsvaste jonge hond in het Overduyn-team. Het positief gestemde aanspreekpunt voor iedereen die zoekt naar een ideale woning. Actief belt hij zoekers als er nieuw aanbod is.

 
Marit

Marit

De veelzijdige Marit ondersteunt haar Overduyn-collega’s bij drukte. Haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk en zorgen voor een optimale klantbeleving.


Lesley

Onze enthousiaste Lesley staat graag 5 dagen per week voor u klaar. Bij binnenkomst is zij uw eerste aanspreekpunt. Een goed lachse, jonge dame met de nodige ervaring.

Sherilyn

Oog voor detail, precies en punctueel. Deze eigenschappen omschrijven Sherilyn, onze eerlijke fotografe. Fotograferen van onroerend goed is al jarenlang haar passie. Kwaliteit is haar belangrijkste pijler.

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35