Klanten over Overduyn
Wie kan het beter vertellen dan onze klanten?

Lees meer

Een greep uit reacties van onze klanten

3 augustus 2020 - verkopers Dorpstraat 1a te Hagestein 
" Prettig contact, zowel met de makelaar als met de behulpzame medewerkers op kantoor. Er is van alles in het werk gesteld om de presentatie van de woning tot in de puntjes verzorgd op de markt te zetten, zoals bijvoorbeeld de vrijblijvende adviezen van een interieur stylist. De (foto- en video-)presentatie van onze woning was echt top. Potentiële kopers konden zich vooraf een duidelijk beeld vormen van zowel woning als tuin, zonder dat de ruimtes 'opgeblazen' werden. Dit heeft mede bijgedragen aan een zeer snelle verkoop. Wij zijn heel tevreden. Deze makelaar heeft onze woning onderscheidend weten te presenteren. "

1 augustus 2020 - verkoper Tasveld 12 te IJsselstein
" Overduyn makelaars heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Duidelijk, deskundig en korte lijnen. Wij zijn heel goed geadviseerd. Het is een fIjn team om mee samen te werken. " 

24 juli 2020 -  verkopers Johann Knoopstraat 9 te IJsselstein
" Fantastisch begeleid en ontzorgd door Overduyn, vanaf het eerste belletje omdat we een interessant huis hadden gezien tot aan de afwikkeling van de aan- en verkoop. Communicatie met het team verliep altijd vlot, soepel en vriendelijk. Verwachtingen werden duidelijk en fair geschetst, daarna vooral ook waargemaakt. Niet alleen vanwege het portfolio, maar ook voor aan/verkoop-diensten zeer aan te raden partij! " 

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Mede-eigenaar Paul is geen standaard gecertificeerde makelaar/taxateur, maar een betrokken adviseur die vol passie streeft naar het beste resultaat voor zijn klant. Met een schat aan ervaring kijkt hij dagelijks naar kansen en bepaalt de strategie.

Sasja

De belangrijke administratieve zaken zijn in goede handen bij de altijd hardwerkende en goedlachse Sasja. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is haar motto.Stijn

Stijn

Mede-eigenaar Stijn doet altijd wat hij belooft. Een enthousiaste specialist die thuis is in verschillende disciplines en ook ervaring heeft met beleggingsobjecten. Het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars en professionele beleggers.

Marije

De ervaren Marije is het ideale aanspreekpunt van onze klanten. Ze houdt van haar vak, zorgt voor de nodige gezelligheid op kantoor en zegt echt nooit ‘nee’.

Pieter

Pieter

De rotsvaste jonge hond in het Overduyn-team. Het positief gestemde aanspreekpunt voor iedereen die zoekt naar een ideale woning. Actief belt hij zoekers als er nieuw aanbod is.

 

Lesley

Onze enthousiaste Lesley staat graag 5 dagen per week voor u klaar. Bij binnenkomst is zij uw eerste aanspreekpunt. Een goed lachse, jonge dame met de nodige ervaring.

Sherilyn

Oog voor detail, precies en punctueel. Deze eigenschappen omschrijven Sherilyn, onze eerlijke fotografe. Fotograferen van onroerend goed is al jarenlang haar passie. Kwaliteit is haar belangrijkste pijler.

Jos

Jos is een makelaar met het Overduyn DNA: service gericht, persoonlijk, vakkundig en betrokken. Met gevoel voor verantwoordelijkheid begeleidt Jos kopers en verkopers bij het aan- of verkoopproces met een persoonlijke touch.

Ghislaine

Rebecca

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 14:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35

Stuur ons een bericht