Klanten over Overduyn
Wie kan het beter vertellen dan onze klanten?

Lees meer

Een greep uit reacties van onze klanten

3 augustus 2020 - verkopers Dorpstraat 1a te Hagestein 
" Prettig contact, zowel met de makelaar als met de behulpzame medewerkers op kantoor. Er is van alles in het werk gesteld om de presentatie van de woning tot in de puntjes verzorgd op de markt te zetten, zoals bijvoorbeeld de vrijblijvende adviezen van een interieur stylist. De (foto- en video-)presentatie van onze woning was echt top. Potentiële kopers konden zich vooraf een duidelijk beeld vormen van zowel woning als tuin, zonder dat de ruimtes 'opgeblazen' werden. Dit heeft mede bijgedragen aan een zeer snelle verkoop. Wij zijn heel tevreden. Deze makelaar heeft onze woning onderscheidend weten te presenteren. "

1 augustus 2020 - verkoper Tasveld 12 te IJsselstein
" Overduyn makelaars heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Duidelijk, deskundig en korte lijnen. Wij zijn heel goed geadviseerd. Het is een fIjn team om mee samen te werken. " 

24 juli 2020 -  verkopers Johann Knoopstraat 9 te IJsselstein
" Fantastisch begeleid en ontzorgd door Overduyn, vanaf het eerste belletje omdat we een interessant huis hadden gezien tot aan de afwikkeling van de aan- en verkoop. Communicatie met het team verliep altijd vlot, soepel en vriendelijk. Verwachtingen werden duidelijk en fair geschetst, daarna vooral ook waargemaakt. Niet alleen vanwege het portfolio, maar ook voor aan/verkoop-diensten zeer aan te raden partij! " 

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Sasja

Stijn

Stijn

Marije

Pieter

Pieter

 
Lesley

Lesley

Sherilyn

Sherilyn

Jos

Jos

Ghislaine

Ghislaine

Daniël

Daniël

Mireille

Mireille

Jacquelien

Jacquelien

Neem contact op

Overduyn Makelaars
Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 14:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35

Stuur ons een bericht