Uw huis verkopen?
Overduyn doet het razendsnel

Lees meer

Gemiddelde verkooptijd van 40 dagen

Overduyn is de makelaar die werkt. Letterlijk, want we werken hard om uw huis te verkopen. Maar ook figuurlijk, want de gemiddelde verkooptijd is bij ons 40 dagen. 

Hoe we zo snel verkopen? Bijvoorbeeld doordat het hele Overduyn-team uw huis kent. En omdat onze medewerkers wonen waar ze werken, is ons lokale netwerk enorm. Zo weten we wie op zoek is naar een nieuw huis. Met die mensen nemen we natuurlijk contact op. We ‘missen’ hierdoor geen enkele potentiële koper.


 

Funda

Hét platform waarop woningzoekers zich oriënteren. We plaatsen uw huis niet zo maar, maar maken er altijd een ‘tophuis’ van. Aandacht gegarandeerd!


 

Overduyn-app

Uw huis komt ook altijd in onze app. Compleet met beschrijving, foto’s en een plattegrond. Perfect voor mensen die thuis op de bank op zoek zijn naar een nieuw huis.


 

Foto’s die overtuigen

Uit ervaring weten we welke foto’s aanslaan bij potentiële kopers. We maken deze foto’s zelf met professionele apparatuur. Ook maken we als een van de weinige makelaars hoogtefoto’s.


 

Deel uw huis via social media

‘Kijkmijnhuis’ is de Overduyn-dienst waarmee u uw woning gemakkelijk deelt via social media. Schakel bekenden in om uw woning te promoten bij hun netwerk.


 
Login bij mijnnvm.nl voor het inzien van uw klantendossier

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Mede-eigenaar Paul is geen standaard gecertificeerde makelaar/taxateur, maar een betrokken adviseur die vol passie streeft naar het beste resultaat voor zijn klant. Met een schat aan ervaring kijkt hij dagelijks naar kansen en bepaalt de strategie.

Sasja

De belangrijke administratieve zaken zijn in goede handen bij de altijd hardwerkende en goedlachse Sasja. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is haar motto.Stijn

Stijn

Mede-eigenaar Stijn doet altijd wat hij belooft. Een enthousiaste specialist die thuis is in verschillende disciplines en ook ervaring heeft met beleggingsobjecten. Het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars en professionele beleggers.

Marije

De ervaren Marije is het ideale aanspreekpunt van onze klanten. Ze houdt van haar vak, zorgt voor de nodige gezelligheid op kantoor en zegt echt nooit ‘nee’.

Pieter

Pieter

De rotsvaste jonge hond in het Overduyn-team. Het positief gestemde aanspreekpunt voor iedereen die zoekt naar een ideale woning. Actief belt hij zoekers als er nieuw aanbod is.

 

Lesley

Onze enthousiaste Lesley staat graag 5 dagen per week voor u klaar. Bij binnenkomst is zij uw eerste aanspreekpunt. Een goed lachse, jonge dame met de nodige ervaring.

Sherilyn

Oog voor detail, precies en punctueel. Deze eigenschappen omschrijven Sherilyn, onze eerlijke fotografe. Fotograferen van onroerend goed is al jarenlang haar passie. Kwaliteit is haar belangrijkste pijler.

Jos

Jos is een makelaar met het Overduyn DNA: service gericht, persoonlijk, vakkundig en betrokken. Met gevoel voor verantwoordelijkheid begeleidt Jos kopers en verkopers bij het aan- of verkoopproces met een persoonlijke touch.

Ghislaine

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 14:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35

Stuur ons een bericht