Uw huis verkopen?
Overduyn doet het razendsnel

Lees meer

Gemiddelde verkooptijd van 40 dagen

Overduyn is de makelaar die werkt. Letterlijk, want we werken hard om uw huis te verkopen. Maar ook figuurlijk, want de gemiddelde verkooptijd is bij ons 40 dagen. 

Hoe we zo snel verkopen? Bijvoorbeeld doordat het hele Overduyn-team uw huis kent. En omdat onze medewerkers wonen waar ze werken, is ons lokale netwerk enorm. Zo weten we wie op zoek is naar een nieuw huis. Met die mensen nemen we natuurlijk contact op. We ‘missen’ hierdoor geen enkele potentiële koper.


 

Funda

Hét platform waarop woningzoekers zich oriënteren. We plaatsen uw huis niet zo maar, maar maken er altijd een ‘tophuis’ van. Aandacht gegarandeerd!


 

Overduyn-app

Uw huis komt ook altijd in onze app. Compleet met beschrijving, foto’s en een plattegrond. Perfect voor mensen die thuis op de bank op zoek zijn naar een nieuw huis.


 

Foto’s die overtuigen

Uit ervaring weten we welke foto’s aanslaan bij potentiële kopers. We maken deze foto’s zelf met professionele apparatuur. Ook maken we als een van de weinige makelaars hoogtefoto’s.


 

Deel uw huis via social media

‘Kijkmijnhuis’ is de Overduyn-dienst waarmee u uw woning gemakkelijk deelt via social media. Schakel bekenden in om uw woning te promoten bij hun netwerk.


 
Login bij mijnnvm.nl voor het inzien van uw klantendossier

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Sasja

Marije

Pieter

Pieter

 
Lesley

Lesley

Sherilyn

Sherilyn

Jos

Jos

Ghislaine

Ghislaine

Daniël

Daniël

Jacquelien

Jacquelien

Neem contact op

Overduyn Makelaars
Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 14:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35

Stuur ons een bericht