Hoe kunnen wij je helpen?

I 11687c2650cc56690490e8dd565663b54c077

Wonen op de eerste verdieping meteen bijzonder groot dakterras (37m2)! Appartement I ligt gelegen op de eerste verdieping aan de rustige achterzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree en het trappenhuis is de kelder naar de bergingen te bereiken de trap naar de eerste verdieping.

Appartement I: entree op de eerste verdieping, ruime hal met meterkast, warmtepompkast en toegang naar de badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger. De hal geeft eveneens toegang naar de ruime slaapkamer (26m2) en toegang naar de woonkeuken/woonkamer welke toegang heeft tot het heerlijke ruime terras met avondzon.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Zeer ruime woonkamer van 43 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 72 m2
– Privé buitenruimte van 37 m2 (dakterras) en gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– De servicekosten bedragen € 140,15 per maand