Hoe kunnen wij je helpen?

G 1168719dd22ce4b1b4687aa4e3764e8ca8b87

Maisonnette, 2-kamer-appartement. Appartement G ligt gelegen op de begane grond aan de zonnige voorzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder voor de berging te bereiken.

Appartement G: entree op de begane grond, hal met meterkast en directe toegang naar de woonkeuken- kamer. De woonkamer heeft een hoogte van maar liefst 3,5 meter hoog. Via de trap vanuit de hal is het souterrain te bereiken waar de slaapkamer zich bevindt en vanuit de slaapkamer de en-suite badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger toegang geeft.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 55 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– Inclusief eigen parkeerplaats voor de deur
– De servicekosten bedragen € 122,39 per maand