Hoe kunnen wij je helpen?
Verkocht

De Lantaern Nieuwegein

Omschrijving

Een memorabele woonplek om te wonen! Wie is de gelukkige om te wonen in dit prachtige Rijksmonument aan het water welke volledig wordt gemoderniseerd?

APPARTEMENTEN
——————-
‘De Lantaern’ wordt getransformeerd naar 15 appartementen variërend tussen de 29 en 155 m2 . Meerdere woonlagen? Gelijkvloers? Aparte berging? Stuk voor stuk hebben de appartementen een luxueuze uitstraling beschikken over een gezamenlijke tuin, een eigen parkeerplaats voor de deur hebben, een berging in de kelder en dat allemaal op een toplocatie in Nieuwegein. Daarnaast hebben sommige appartementen een dakterras of kun je deze optioneel laten aanbrengen. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

LOCATIE
———-
Vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas), zijn alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

DUURZAAMHEID
——————-
Elk appartement zal individueel worden verwarmd door een lucht warmtepomp. Deze zullen geplaatst worden op het dak aan de achterzijde van het klooster. Daarnaast wordt elk appartement geïsoleerd naar de hedendaagse norm. Kortom, een duurzaam
appartement, voorzien van hedendaags comfort.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
29 - 155 m²
Inhoud
200 - 400 m²
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen