Uw huis verkopen?
Overduyn doet het razendsnel

Lees meer

Gemiddelde verkooptijd van 70 dagen

Overduyn is de makelaar die werkt. Letterlijk, want we werken hard om uw huis te verkopen. Maar ook figuurlijk, want de gemiddelde verkooptijd is bij ons 70 dagen. Aangezien het landelijk gemiddelde 123 dagen is, kunnen we wel stellen dat dit razendsnel is.

Hoe we zo snel verkopen? Bijvoorbeeld doordat het hele Overduyn-team uw huis kent. En omdat onze medewerkers wonen waar ze werken, is ons lokale netwerk enorm. Zo weten we wie op zoek is naar een nieuw huis. Met die mensen nemen we natuurlijk contact op. We ‘missen’ hierdoor geen enkele potentiële koper.


 

Funda

Hét platform waarop woningzoekers zich oriënteren. We plaatsen uw huis niet zo maar, maar maken er altijd een ‘tophuis’ van. Aandacht gegarandeerd!


 

Overduyn-app

Uw huis komt ook altijd in onze app. Compleet met beschrijving, foto’s en een plattegrond. Perfect voor mensen die thuis op de bank op zoek zijn naar een nieuw huis.


 

Foto’s die overtuigen

Uit ervaring weten we welke foto’s aanslaan bij potentiële kopers. We maken deze foto’s zelf met professionele apparatuur. Ook maken we als een van de weinige makelaars hoogtefoto’s.


 

Deel uw huis via social media

‘Kijkmijnhuis’ is de Overduyn-dienst waarmee u uw woning gemakkelijk deelt via social media. Schakel bekenden in om uw woning te promoten bij hun netwerk.


 
Login bij mijnnvm.nl voor het inzien van uw klantendossier

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Eigenaar Paul is geen standaard makelaar, maar een enthousiaste adviseur. Altijd oog voor de mens achter de klant. Verkoopt liever niet dan een kat in de zak.

Katinka

Katinka

Mede-eigenaar van Overduyn. Is punctueel, duidelijk en heeft oog voor detail. Regelt alles tot in de puntjes en brengt orde in de chaos.Stijn

Stijn

Als partner binnen Overduyn brengt Stijn een schat aan kennis en een groot netwerk mee. Een specialist die thuis is in verschillende disciplines en bijvoorbeeld ervaring heeft met beleggingsobjecten.

Dina

Dina

De enthousiaste en behulpzame kracht op het Overduyn-kantoor. Maar Dina is natuurlijk meer dan dat. Ze zorgt ervoor dat waargemaakt wordt wat is beloofd.

Lizzy

Lizzy

Een harde werker die het overzicht bewaart en servicegericht is. Zo zou u Lizzy kunnen omschrijven. Als medewerker binnendienst is zij voor veel klanten het eerste aanspreekpunt.


 
Marit

Marit

De veelzijdige Marit ondersteunt haar Overduyn-collega’s bij drukte. Haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk en zorgen voor een optimale klantbeleving.

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35