Een nieuw huis kopen?
We nemen u het volledige proces uit handen

Lees meer

Een langetermijnrelatie is belangrijker dan snel scoren

Het kopen van een nieuwe woning is spannend. Het gaat tenslotte om veel geld en u wilt ergens jarenlang met plezier wonen. Overduyn stelt kritische vragen over uw woonwensen. Daarna gaan we voor u op zoek. We adviseren eerlijk of een huis geschikt is voor u: nu, maar ook met het oog op de toekomst. Vervolgens voeren we de onderhandelingen en regelen we de contracten.
 

“Als ik u was, zou ik dit huis niet kopen.” Een uitspraak die u niet vaak zult horen van een makelaar. Van Overduyn wel. We willen namelijk dat u een woning koopt die ook na jaren nog perfect past bij uw wensen en gezinssituatie. Dat betekent dat we op dat moment niets verdienen. Dit past bij Overduyn. We vinden een langetermijnrelatie met u belangrijker dan snel scoren.
 

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Eigenaar Paul is geen standaard makelaar, maar een enthousiaste adviseur. Altijd oog voor de mens achter de klant. Verkoopt liever niet dan een kat in de zak.

Katinka

Katinka

Mede-eigenaar van Overduyn. Is punctueel, duidelijk en heeft oog voor detail. Regelt alles tot in de puntjes en brengt orde in de chaos.Stijn

Stijn

Als partner binnen Overduyn brengt Stijn een schat aan kennis en een groot netwerk mee. Een specialist die thuis is in verschillende disciplines en bijvoorbeeld ervaring heeft met beleggingsobjecten.

Dina

Dina

De enthousiaste en behulpzame kracht op het Overduyn-kantoor. Maar Dina is natuurlijk meer dan dat. Ze zorgt ervoor dat waargemaakt wordt wat is beloofd.

Lizzy

Lizzy

Een harde werker die het overzicht bewaart en servicegericht is. Zo zou u Lizzy kunnen omschrijven. Als medewerker binnendienst is zij voor veel klanten het eerste aanspreekpunt.


 
Marit

Marit

De veelzijdige Marit ondersteunt haar Overduyn-collega’s bij drukte. Haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk en zorgen voor een optimale klantbeleving.

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35