Hoe kunnen wij je helpen?
Verkocht

Melkzwamsingel 12 Vleuten

Omschrijving

Karakteristiek wonen in een herenhuis aan de ‘Erven’ in Vleuten?
Kom gerust kijken bij dit pareltje van een eengezinswoning. De woning ligt op steenworp afstand van het station Vleuten en het oude dorp.

De woning heeft op de begane grond een ruime, tuingerichte woonkamer en een open keuken aan de voorzijde. De achtertuin is aangelegd met moderne tegels en ligt op het zonnige Zuiden! Op de eerste verdieping bevinden zich een complete badkamer, de grote hoofdslaapkamer met royale ramen aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde, welke kunnen worden gebruikt als kleed-, werk- of hobbykamer. De tweede verdieping heeft een open zolder en is voorzien van was- / stookruimte. Achter de schotten is er ruimte voor berging, ideaal voor de kerst- / vakantiespullen.

Het huis bevindt zich op loopafstand van het Maximapark en ligt tussen winkelcentrum Vleuterweide en het oude dorp Vleuten in. Beide winkelcentrums kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast is het ook fijn om een mooie wandeling te maken richting de Haarijnse plas of kasteel de Haar. Tevens tref je in de nabije omgeving diverse scholen, sportgelegenheden en andere voorzieningen. Met het treinstation om de hoek en binnen enkele autominuten ben je op de A12 en A2. Kortom ligt de Melkzwamsingel op een toplocatie!

Bekijk de woning live via: my.matterport.com/show/?m=HPUqrYLPmQt

Hieronder alvast de belangrijkste kenmerken op een rij:
– Karakteristieke 5-kamer herenhuis
– Tussenwoning aan het water
– Bouwjaar 2012
– Sfeervolle veranda aan de voorkant
– Achtertuin op het Zuiden
– Houten ruime berging in de achtertuin en een achterom
– Moderne keuken met inbouwapparatuur
– Ruime woonkamer met een fijne lichtinval
– 3 goede slaapkamers op de eerste verdieping
– Complete badkamer
– Open zolderverdieping met berging achter de knieschotten
– Gelegen in een rustige, eenrichtingverkeer straat
– Voldoende parkeergelegenheid achter de woning
– Op fietsafstand van diverse faciliteiten
– Nabij openbaar vervoer en uitvalswegen

Enthousiast geworden?
Bekijk de complete website van de woning via Melkzwamsingel12.nl en maak een afspraak met ons kantoor. Eén van onze makelaars laat u de woning graag zien!

Indeling:
Begane grond:
Het huis is gelegen aan een brede autoluwe straat met een sloot in het midden. Via een paar treden bereik je het hoger gelegen huis. Aan de voorzijde heb je een voortuin met een sfeervolle veranda, hier is plek voor een bankje en kun je heerlijk genieten van de ochtendzon.
Entreehal, voorzien van garderobe, meterkast, zwevend toilet met fonteintje, open trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is 5,10 meter breed en uitgebouwd. Er is ruimte voor een grote zithoek en eettafel. In de woonkamer en keuken ligt een lichte laminaatvloer en in de hal een donkere laminaatvloer. Zo heb je een speelse scheiding. De luxe open keuken aan de voorzijde is voorzien van openslaande deuren naar de voorzijde. In de moderne keuken vind je veel kast- en werkruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en een Siemens combimagnetron.
De keurig aangelegde achtertuin is gelegen op het zuiden wat betekent dat je hier de hele dag heerlijk kunt genieten van de zon. De tuin is voorzien van een houten berging en een achterom die toegang geeft tot parkeerplaatsen aan de achterzijde. Vanwege het parkeerterrein aan de achterzijde heeft de tuin een open ligging.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping tref je aan de voorzijde een zeer grote slaapkamer, hier is ruimte voor een grote (inbouw)kast en tweepersoonsbed. Deze slaapkamer is voorzien van een donkere laminaatvloer en beschikt over twee fijne raampartijen. Verder tref je op deze verdieping nog twee slaapkamers welke kunnen worden gebruikt als kleed-, werk- of hobbykamer. Er ligt een keurige laminaatvloer. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Via de trap bereik je de grote open zolderverdieping. Aan de voorzijde bevindt zicht in de gevel een raam voor daglicht op zolder. Door een hoogte van 3,88m is de ruimte erg aangenaam. Achter de knieschotten is veel opbergruimte. De gehele verdieping is voorzien van een net laminaat. Op deze verdieping kun je gemakkelijk twee slaapkamers maken indien je nog een dakkapel plaatst. Op dit moment is dit de plek voor een wasmachine, droger, C.V.-ketel en de mechanische ventilatie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Herenhuis, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan water, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
132 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
122 m²
Inhoud
494 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2012, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Vleuten E 6382
Oppervlakte
122 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
1029-E-6382

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
43 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media