Hoe kunnen wij je helpen?
Verkocht

Maria Montessoristraat 13 IJsselstein

Omschrijving

Een royale twee-onder-één-kapwoning met 5 slaapkamers, complete badkamer, oprit met parkeerplaats, privacy biedende achtertuin en een inpandige garage.

De woning is gebouwd in 2004 en is voorzien van 12 zonnepanelen (op het lessenaarsdak) en heeft een energielabel A. Aan de voorzijde biedt de oprit ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren en de achtertuin ligt op het zonnige noordwesten. De woning bestaat op de begane grond aan de voorzijde uit een ruime open keuken en een royale tuingerichte woonkamer met gashaard en heerlijke lichtinval aan de achterzijde. De garage (ca. 16 m2) is zowel inpandig als vanaf de oprit bereikbaar. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer over een walk-in-closet beschikt, een ruime badkamer van alle gemakken voorzien en een separate toiletruimte. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en een waskamer aanwezig. Verder is de ruimte voorzien van een dakkapel, airconditioning, een balkon en bergruimte.

De woning ligt in de geliefde wijk Baronnye, een rustige, toch centrale wijk in IJsselstein. Op loopafstand van twee supermarkten, een middelbare school en de Hollandse IJssel. De historische binnenstad van IJsselstein is eenvoudig te bereiken met de fiets of te voet. Met de auto ben je binnen twee minuten op de diverse uitvalswegen. Bij thuiskomst is er altijd plek voor twee auto’s op de eigen oprit of parkeerplaatsen in de wijk.

Bekijk de woning live via: my.matterport.com/show/?m=AC3u4zqn1Pi

Hieronder alvast de belangrijkste kenmerken op een rij:
– 7-kamer twee-onder-een-kapwoning
– Zeer lichte en tuingerichte woonkamer
– Moderne en luxe keuken
– Inbouwapparatuur van Siemens en Boretti
– Woon- en eetkamer afgewerkt met houten vloer
– Entree en keuken afgewerkt met plavuizen
– Zonnige achtertuin en een balkon
– Inpandige garage met garagedeur vanaf oprit
– Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping
– Walk-in-closet bij de hoofdslaapkamer
– Modern complete badkamer en toiletruimte
– Twee slaapkamers op de tweede verdieping
– Derde kamer ingericht als waskamer op de tweede verdieping
– Airconditioning en rolluiken aanwezig
– Groot dakkapel aan de voorzijde
– Tijdens de wintermaanden uitzicht op de grootste kerstboom van Nederland!
– Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving
– Op loopafstand van het stadscentrum van IJsselstein
– Parkeergelegenheid op eigen terrein en gratis in de wijk
– Nabij uitvalswegen en de A2

Enthousiast geworden?
Bekijk de complete website van de woning via MariaMontessoristraat13.nl en maak een afspraak met ons kantoor. Eén van onze makelaars laat u de woning graag zien!

Indeling
Begane grond:
Voortuin voorzien met groenborders, de oprit en een kleine overkapping bij de entree van de woning. Ruime hal met toegang tot toiletruimte, inpandige ruime garage en trapkast. Ook is er vanuit de hal toegang via een extra breed stalen deur tot de royale en speels ingedeelde woon- en eetkamer van de woning. De ruime tuingerichte woonkamer van de woning is voorzien van veel daglicht door de grote raampartijen (middels een erker en openslaande deuren naar de tuin). Bij de zithoek is een mooie gashaard geplaatst voor de sfeervolle winteravonden. De vloer is afgewerkt met een mooie lichte houtenvloer en de wanden zijn strak gestukt en met een warme en huislijke kleur verf afgewerkt.
De open keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een Boretti 5-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap van Boretti, vaatwasmachine, Siemens oven, Siemens magnetron en een Quooker. De keuken is afgewerkt met een mooi natuurstenen aanrechtblad en lichte kast fronten. De keuken is voorzien van plavuizen.
Direct vanuit de eetkamer is er toegang via openslaande deuren tot de zonnige en goed aangelegde achtertuin. De tuin is voorzien van bestrating, een grasmat en groenborders. De tuin is zo ingericht dat op elk moment van de dag van de zon genoten kan worden. De ochtendzon op het terras achter in de tuin en de middag- / avondzon op het terras bij de openslaande deuren. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig en de erker is voorzien van 4 lichtgrijze screens. De tuin is via de zijkant verbonden met de voortuin/oprit.
De zeer ruime garage van ca. 16 m2 is zowel intern als extern bereikbaar. De garage is voorzien van elektra, verwarming en water. De garagedeur dien je handmatig te bedienen en er is ook een deur in de zijgevel aanwezig die toegang tot de (zij)tuin.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en complete badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Waaronder de hoofdslaapkamer. Deze beschikt over een heerlijke walk-in-closet en biedt de mogelijkheid voor een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer aan de achterzijde is nu ingedeeld als werk- / hobby- / sportkamer. Ook hier is de mogelijkheid voor het plaatsen van een bed en kast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ingedeeld als kastenkamer met werkplek. Ook hier is er de mogelijkheid voor het plaatsen van een bed en kast. Een badkamer van goed formaat mag niet ontbreken in dit prettige woonhuis. Naast dat deze badkamer geheel licht betegeld is, is er een raam aanwezig. Ook tref je een ligbad met moderne handdouche, dubbele wastafel met chique zwarte kranen en ladekast, douche met een fraaie deur en regen- en handdouche en handdoekenradiator aan. Een ruime separaat toiletruimte maakt deze verdieping compleet. De gehele verdieping is goed onderhouden, afgewerkt en voorzien van een lichte laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Overloop met een toegang de twee slaapkamers, waskamer en bergkast. De slaapkamer aan de achterzijde is over de gehele breedte van de woning. Door de hoogte van de lessenaardak is de ruimte praktisch ingericht met een leuke hoogslaper. Deze kamer beschikt over een airconditioning en geeft toegang tot het balkon, voorzien van elektrische screens. Een fijne plek met fantastisch uitzicht op de IJsselsteinse Zendmast.
De tweede slaapkamer en waskamer zijn gevestigd aan de voorzijde van de woning en bieden door de dakkapel twee waardige ruimtes. Achter de schotten is er tevens ook nog ruimte voor het bergen van de vakantie-/kerstspullen. De cv-ketel is fraai weggewerkt achter een vierde deur waar tevens nog meer bergmogelijkheid aanwezig is.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
158 m²
Overige inpandige ruimte
16 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
8 m²
Perceel
247 m²
Inhoud
595 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning, alarminstallatie, buitenzonwering, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, rookkanaal, tv kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha Tzerra 28c Plus (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
IJsselstein H 644
Oppervlakte
247 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
461-H-644

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
92 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordwest bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra, verwarming, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media