Hoe kunnen wij je helpen?
Verkocht

Bankstede 49 Nieuwegein

Omschrijving

Op een ideale locatie, in het volledig vernieuwde centrum van Nieuwegein, ligt dit ruime en lichte 3-kamer hoekappartement met doorzon woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, balkon (gunstige zonligging) en berging in de onderbouw.

Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie en trappenhuis. De privé berging bevindt zich in een afgesloten gedeelte in het souterrain. Het hoekappartement is gelegen op de tweede verdieping, aan het einde van de galerij. Door de hoekligging heeft het appartement extra raampartijen in de zijgevel, waardoor de woonkamer extra veel lichtinval heeft en leuk uitzicht biedt over de omgeving. Het appartement biedt een ruime doorzon woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, een badkamer en separate toiletruimte, een balkon met gunstige zonligging en een
was-/bergruimte. In 2020 zijn de keuken, badkamer en toiletruimte vernieuwd en is er een nieuwe laminaatvloer gelegd.

De locatie in het stadscentrum is ideaal, dichtbij winkels, supermarkten, restaurants en terrasjes. Het appartement kent een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de diverse uitvalswegen en parkeren kan middels een vergunning of betaald, zowel op straat als in de diverse parkeergarages.

Bekijk het appartement live via: my.matterport.com/show/?m=F3cjD52icDX

Hieronder leest u alvast de belangrijkste kenmerken op een rij:
– Super net hoek appartement
– Centrale ligging boven winkelcentrum City Plaza
– Veel lichtinval
– Laminaatvloer doorgelegd
– Doorzon woonkamer met extra raampartijen en open keuken
– Nieuwe keuken (2020)
– Twee ruime slaapkamers
– Nieuwe badkamer (2020)
– Nieuw toilet (2020)
– Separate was-/bergruimte
– Woonkamer grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
– Grote berging in het souterrain
– Uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer

Enthousiast geworden? Bekijk de complete website van het appartement via Bankstede49.nl en maak een afspraak met ons kantoor. Eén van onze makelaars laat u het appartement graag zien!

Indeling
Gemeenschappelijke entree:
Gemeenschappelijke entree met automatische deur, tussenhal met brievenbussen en bellenplateau, biedt toegang tot de bergingen. Aansluitend een afgesloten hal voorzien van automatische deur met liftinstallatie en trappenhuis. De berging bevindt zich in het souterrain en is ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld uw fietsen en het bergen van spullen.

Tweede verdieping:
Vanaf de galerij heeft u toegang tot de voordeur van het appartement. Het tochtportaal met garderobe biedt toegang tot de hal, vanwaar uit alle vertrekken bereikbaar zijn. In het gehele appartement is een nette laminaatvloer doorgelegd.
De woonkamer heeft een doorzon karakter en extra raampartijen in de zijgevel, waardoor de ruimte over een geweldige hoeveelheid lichtinval beschikt. De kamer heeft een speelse indeling en staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer biedt voldoende indelingsvrijheid voor een ruime zit- en eethoek. De eethoek staat in open verbinding met de keuken, welke is vernieuwd in 2020. De keuken bestaat uit een wand opgesteld keukenblok met parallel daaraan een hoge kast met bar en extra hangkasten. De wandopstelling is voorzien van het kook- / spoelgedeelte, een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. De hoge kast biedt extra bergruimte en is voorzien van een combi-oven. Aan de bar kun je heerlijk ontbijten, terwijl je uitkijkt over een groenvoorziening en waterpartij.
Het balkon, gelegen op het zuidoosten, is bereikbaar vanuit de woonkamer. Hier is voldoende ruimte voor een heerlijk zitje in de ochtend- en vroege middagzon.
De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en kan worden ingericht met een tweepersoonsbed, een kastenwand en zitje. De tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde, is voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. De badkamer is in 2020 vernieuwd, evenals de separate toiletruimte. Beide ruimtes zijn afgewerkt met moderne tegels en voorzien van mechanische ventilatie. De badkamer beschikt over een inloopdouche met regen- en handdouche, een tweepersoons wastafelmeubel met twee extra brede lades en een spiegel met geïntegreerde verlichting.
De was-/bergruimte beschikt over de aansluitingen voor de wasapparatuur en biedt voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld de stofzuiger, schoonmaakspullen of de boodschappen.

Bijzonderheden:
– Maandelijkse bijdrage VVE € 159,-
– Verwarming middels stadsverwarming

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Ligging
Aan park, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
76 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
6 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
250 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dubbel glas, muurisolatie
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Jutphaas C 3006
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
472-C-3006
Perceelnaam
Jutphaas C 3006
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
JPS00-C-3006

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media