Hoe kunnen wij je helpen?
Verkocht

Alaskahof 6 IJsselstein

Omschrijving

In een geliefde woonomgeving in de populaire wijk Zenderpark ligt deze modern afgewerkte en instapklare hoekwoning (type rug-aan-rug) met tuin, dakterras, moderne keuken en badkamer.

Kenmerkend voor deze woning is de glazen schuifpuien over de volledige breedte van de woonkamer en aan de eetkamerzijde. Door deze opzet is het in ieder vertrek lekker licht en is het thema ‘’buiten naar binnen halen’’ ideaal te realiseren. De woning beschikt op de begane grond over L-vormige indeling met een strakke giet vloer. De tuin is modern aangelegd en beschikt over een aangebouwde stenen berging en een achterom. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een lichte en ruime badkamer met tweede toilet en een zonnig dakterras. Voor bergruimte beschikt de woning over een vlizo vliering over de gehele breedte van de woning.

De woning is gelegen in een rustig en autoluw hofje, waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt. In de wijk is een speeltuintje en voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Op fietsafstand treft u een supermarkt, het centrum van IJsselstein, scholen en kinderdagverblijven. De diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid.

Bekijk de woning nu live via: my.matterport.com/show/?m=a3yaRvs6jmQ

Een aantal belangrijke kenmerken op een rij:
– Ruime 4-kamer eengezinswoning
– Instapklare eindwoning
– Prettige tuin en een zonnig dakterras
– Aangebouwde stenen berging
– Gietvloer op de begane grond
– Moderne L-vormige keuken met inbouwapparatuur
– Drie royale slaapkamers met een fijn lichtinval
– Moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet
– Riante bergvliering over de gehele breedte van de woning
– Gelegen op een centrale locatie en kindvriendelijke omgeving
– Nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen

Enthousiast geworden?
Bekijk de complete website van de woning via Alaskahof6.nl en maak een afspraak met ons kantoor. Eén van onze makelaars laat u de woning graag zien!

Indeling:

Begane grond:

Entree van de woning met meterkast, moderne toiletruimte, garderobe, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer. Direct bij binnenkomst wordt de moderne afwerking kenbaar. De gehele begane grond beschikt over een moderne gietvloer. De woonkamer is ruim en biedt tal van indelingsmogelijkheden. De grote schuifpui, van vloer- tot plafondniveau, zorgt naast een prettige binding met de patiotuin ook voor een aangename hoeveelheid lichtinval. Onder de trap biedt de proviandkast bergruimte.
Aansluitend aan de woonkamer is de woonkeuken gelegen. De keuken is geplaatst in een royale L-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel werk- en bergruimte. De keuken biedt ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. De kamerbrede schuifpui, van vloer- tot plafondniveau, biedt toegang tot de tuin en zorgt voor een fijne lichtinval.
De patiotuin is gelegen op het zuidwesten en is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd met moderne bestrating. Vanuit de tuin is er toegang tot de aangebouwde stenen berging. Een achterom zorgt dat de berging bereikbaar is met bijvoorbeeld de fiets.

Eerste verdieping:

Vanaf de lichte overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De hoofdslaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kastenwand. De tweede slaapkamer is ideaal als kinder-, of werkkamer. De derde slaapkamer heeft een grote schuifpui naar het dakterras en een vlizotrap naar de bergvliering.
Het dakterras ligt op het zuidwesten en biedt voldoende ruimte om een heerlijk zonnig zitje te plaatsen.
De badkamer is uitgevoerd in een moderne kleurstelling en beschikt over een inloopdouche met regen- en handdouche, een tweepersoons wastafelmeubel en een tweede toilet.
Een separate bergkast, op de overloop, is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de CV-ketel.

Bergvliering:

Een vlizotrap biedt vanuit een van de slaapkamers toegang tot de bergvliering. Hier is een zee aan ruimte voor bijvoorbeeld het bergen van uw kerst- of vakantiespullen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
104 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
16 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
104 m²
Inhoud
406 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, schuifpui, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit trendline II HRC 30 CW5 (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
IJsselstein B 1900
Oppervlakte
104 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
461-B-1900

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
27 m²
Ligging tuin
Gelegen op het west bereikbaar via achterom

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media