Hoe kunnen wij je helpen?

Geschakelde 2 onder 1 kap woning 1168768b7a6525d684300a95ec68fc0c35921

Wat is er nou mooier dan het bouwen van je eigen huis, zonder het ingewikkelde vergunningstraject te hoeven doorlopen? Dat kan!!

Welkom bij de nieuwste toevoeging aan het prachtige dorp Benschop – een prachtige, geschakelde twee-onder-een-kapwoning, ontworpen met het oog op zowel elegantie als functionaliteit. Deze nieuw te bouwen woning is gelegen op een ruim perceel van 500m2, biedt deze woning een perfecte mix van landelijke charme en moderne luxe, in landelijke omgeving – met vrij zicht, en gelegen aan de Benschopper Wetering!

Betreed een wereld van comfort en duurzaamheid, want deze woning voldoet aan de hoogste standaarden. Met een warmtepomp en vloerverwarming kunt u genieten van een prettig binnenklimaat in alle seizoenen. De woning wordt casco geleverd, waardoor u de mogelijkheid heeft om het interieur volledig naar uw eigen smaak en behoeften aan te passen.
Bovendien bieden verschillende opties voor uitbreiding, zoals een uitbouw, een dakkapel of zelfs een garage, u de flexibiliteit om de ruimte aan te passen aan uw levensstijl.

Met een royaal woonoppervlak van circa 165m2, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Of u nu geniet van gezellige avonden met vrienden in de ruime woonkamer of rust vindt in de prachtige tuin, deze woning biedt de perfecte omgeving om van het leven te genieten.

Enkele bijzonderheden op een rijtje:
– Vergunning is verleend
– Betreft koop/aanneem overeenkomst (aannemer is reeds geselecteerd)
– Levering onder Vrij Op Naam
– Er zijn opties toe te voegen zoals:
– Dakkapel
– Uitbouw
– Garage
– Optioneel kan er nog een stuk perceel bijgekocht worden om het kavel te vergroten

Mis deze kans niet om uw droomhuis te creëren aan de rand van Benschop, dicht bij IJsselstein. Neem contact met ons op voor meer informatie en plan een afspraak met een van onze makelaars.