Hoe kunnen wij je helpen?
Verkocht

Rijnvliet Oost | Fase 13a Utrecht

Omschrijving

Fase 13A heeft een gevarieerd aanbod wat bestaat uit 14 tussenwoningen en 8 hoekwoningen. Alle woningen zijn zeer compleet en energiezuinig en liggen met de voorzijde aan een fraai en groen hof. De achtertuinen liggen aan het water of aan het groen. Het gebruiksoppervlakte varieert van ca. 90 tot 110 m2 en de perceeloppervlakte varieert van ca. 76 tot 240 m2.

Deze nieuwe fase is gesitueerd in het noordelijkste deel van Rijnvliet Oost. In Rijnvliet woon je op fietsafstand van hartje Utrecht.

De vanafprijs is circa € 435.000,- v.o.n. voor een tussenwoning en circa € 490.000,- v.o.n. voor een hoekwoning.
Op de projectsite zijn de de verschillende woningtypes met indelingsplattegronden al te bekijken.

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen over deze nieuwe fase? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: ‘de eetbare woonwijk Rijnvliet’ dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn! Nog dit jaar wordt de aanleg van het voedselbos in de wijk afgerond.

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
90 - 110 m²
Perceel
76 - 240 m²
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen