Alle expertise in huis
Ook voor taxaties, hypotheken en verzekeringen

Lees meer

We helpen u graag

Overduyn is dé partij voor de verkoop of koop van een huis. Maar ook als u geen woning verkoopt of koopt via Overduyn helpen we u graag.

Want waarom zou u geen gebruikmaken van onze expertise in taxaties, hypotheken en verzekeringen? Of van onze gratis waardebepaling die snel inzicht biedt in de waarde van uw huis?

De diensten van Overduyn

 

Koop en verkoop

Met een gemiddelde verkooptijd van 70 dagen en de hoge cijfers voor verkoop (8,7) en aankoop (9,3) op Funda kunnen we wel stellen dat we ook voor u de juiste makelaarpartner zijn. Onze mensen kennen de omgeving en huizenmarkt als geen ander.

Hypotheek en verzekeringen op maat

Hypotheken blinken niet uit in helderheid. Overduyn wel. We maken deze taaie materie duidelijk voor u. En nemen daar al uw wensen en omstandigheden in mee. Dat geldt ook voor verzekeringen: deze moeten zijn afgestemd op uw leven en (gezins)situatie. Overduyn werkt voor hypotheken en verzekeringen samen met een gespecialiseerde partner.

Taxatie

Een taxatie moet reëel zijn. Ongeacht of u uw huis wilt verkopen of iets nieuws wilt kopen. Overduyn zorgt voor een goed onderbouwde taxatie.

Gratis waardebepaling

Heeft u nieuwe plannen in uw leven? Dan is het fijn om te weten wat uw huis waard is om beslissingen te kunnen nemen. Maak gebruik van onze gratis waardebepaling.

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Eigenaar Paul is geen standaard makelaar, maar een enthousiaste adviseur. Altijd oog voor de mens achter de klant. Verkoopt liever niet dan een kat in de zak.

Katinka

Katinka

Mede-eigenaar van Overduyn. Is punctueel, duidelijk en heeft oog voor detail. Regelt alles tot in de puntjes en brengt orde in de chaos.Stijn

Stijn

Als partner binnen Overduyn brengt Stijn een schat aan kennis en een groot netwerk mee. Een specialist die thuis is in verschillende disciplines en bijvoorbeeld ervaring heeft met beleggingsobjecten.

Dina

Dina

De enthousiaste en behulpzame kracht op het Overduyn-kantoor. Maar Dina is natuurlijk meer dan dat. Ze zorgt ervoor dat waargemaakt wordt wat is beloofd.

Lizzy

Lizzy

Een harde werker die het overzicht bewaart en servicegericht is. Zo zou u Lizzy kunnen omschrijven. Als medewerker binnendienst is zij voor veel klanten het eerste aanspreekpunt.


 
Marit

Marit

De veelzijdige Marit ondersteunt haar Overduyn-collega’s bij drukte. Haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk en zorgen voor een optimale klantbeleving.

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35