Alle expertise in huis
Ook voor taxaties, hypotheken en verzekeringen

Lees meer

We helpen u graag

Overduyn is dé partij voor de verkoop of koop van een huis. Maar ook als u geen woning verkoopt of koopt via Overduyn helpen we u graag.

Want waarom zou u geen gebruikmaken van onze expertise in taxaties, hypotheken en verzekeringen? Of van onze gratis waardebepaling die snel inzicht biedt in de waarde van uw huis?

De diensten van Overduyn

 

Koop en verkoop

Met een gemiddelde verkooptijd van 70 dagen en de hoge cijfers voor verkoop (9) en aankoop (9,2) op Funda kunnen we wel stellen dat we ook voor u de juiste makelaarpartner zijn. Onze mensen kennen de omgeving en huizenmarkt als geen ander.

Hypotheek en verzekeringen op maat

Hypotheken blinken niet uit in helderheid. Overduyn wel. We maken deze taaie materie duidelijk voor u. En nemen daar al uw wensen en omstandigheden in mee. Dat geldt ook voor verzekeringen: deze moeten zijn afgestemd op uw leven en (gezins)situatie. Overduyn werkt voor hypotheken en verzekeringen samen met een gespecialiseerde partner.

Taxatie

Een taxatie moet reëel zijn. Ongeacht of u uw huis wilt verkopen of iets nieuws wilt kopen. Overduyn zorgt voor een goed onderbouwde taxatie.

Gratis waardebepaling

Heeft u nieuwe plannen in uw leven? Dan is het fijn om te weten wat uw huis waard is om beslissingen te kunnen nemen. Maak gebruik van onze gratis waardebepaling.

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Mede-eigenaar Paul is geen standaard gecertificeerde makelaar/taxateur, maar een betrokken adviseur die vol passie streeft naar het beste resultaat voor zijn klant. Met een schat aan ervaring kijkt hij dagelijks naar kansen en bepaalt de strategie.

Sasja

De belangrijke administratieve zaken zijn in goede handen bij de altijd hardwerkende en goedlachse Sasja. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is haar motto.Stijn

Stijn

Mede-eigenaar Stijn doet altijd wat hij belooft. Een enthousiaste specialist die thuis is in verschillende disciplines en ook ervaring heeft met beleggingsobjecten. Het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars en professionele beleggers.

Marije

De ervaren Marije is het ideale aanspreekpunt van onze klanten. Ze houdt van haar vak, zorgt voor de nodige gezelligheid op kantoor en zegt echt nooit ‘nee’.

Pieter

Pieter

De rotsvaste jonge hond in het Overduyn-team. Het positief gestemde aanspreekpunt voor iedereen die zoekt naar een ideale woning. Actief belt hij zoekers als er nieuw aanbod is.

 

Lesley

Onze enthousiaste Lesley staat graag 5 dagen per week voor u klaar. Bij binnenkomst is zij uw eerste aanspreekpunt. Een goed lachse, jonge dame met de nodige ervaring.

Sherilyn

Oog voor detail, precies en punctueel. Deze eigenschappen omschrijven Sherilyn, onze eerlijke fotografe. Fotograferen van onroerend goed is al jarenlang haar passie. Kwaliteit is haar belangrijkste pijler.

Jos

Jos is een makelaar met het Overduyn DNA: service gericht, persoonlijk, vakkundig en betrokken. Met gevoel voor verantwoordelijkheid begeleidt Jos kopers en verkopers bij het aan- of verkoopproces met een persoonlijke touch.

Ghislaine

Rebecca

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 14:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35

Stuur ons een bericht