Alle expertise in huis
Ook voor hypotheken en verzekeringen

Lees meer

We helpen u graag

Overduyn is dé partij voor de verkoop of koop van een huis. Maar ook als u geen woning verkoopt of koopt via Overduyn helpen we u graag.

Want waarom zou u geen gebruikmaken van onze expertise in hypotheken en verzekeringen? Of van onze gratis waardebepaling die snel inzicht biedt in de waarde van uw huis?

De diensten van Overduyn

 

Koop en verkoop

Met een gemiddelde verkooptijd van 70 dagen en de hoge cijfers voor verkoop (9) en aankoop (9,2) op Funda kunnen we wel stellen dat we ook voor u de juiste makelaarpartner zijn. Onze mensen kennen de omgeving en huizenmarkt als geen ander.

Hypotheek en verzekeringen op maat

Hypotheken blinken niet uit in helderheid. Overduyn wel. We maken deze taaie materie duidelijk voor u. En nemen daar al uw wensen en omstandigheden in mee. Dat geldt ook voor verzekeringen: deze moeten zijn afgestemd op uw leven en (gezins)situatie. Overduyn werkt voor hypotheken en verzekeringen samen met een gespecialiseerde partner.

 

Gratis waardebepaling


Heeft u nieuwe plannen in uw leven? Dan is het fijn om te weten wat uw huis waard is om beslissingen te kunnen nemen. Maak gebruik van onze gratis waardebepaling.

Waardebepaling aanvragen?

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Sasja

Marije

Pieter

Pieter

 
Lesley

Lesley

Sherilyn

Sherilyn

Jos

Jos

Ghislaine

Ghislaine

Daniël

Daniël

Jacquelien

Jacquelien

Neem contact op

Overduyn Makelaars
Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 14:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35

Stuur ons een bericht