De makelaar die werkt…
en de mensen die er werken

Lees meer

De mensen achter Overduyn

Paul

Paul

Mede-eigenaar Paul is geen standaard gecertificeerde makelaar/taxateur, maar een betrokken adviseur die vol passie streeft naar het beste resultaat voor zijn klant. Met een schat aan ervaring kijkt hij dagelijks naar kansen en bepaalt de strategie.

Sasja

De belangrijke administratieve zaken zijn in goede handen bij de altijd hardwerkende en goedlachse Sasja. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is haar motto.


 
 
Stijn

Stijn

Mede-eigenaar Stijn doet altijd wat die beloofd. Een enthousiaste specialist die thuis is in verschillende disciplines en ook ervaring heeft met beleggingsobjecten. Het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars en professionele beleggers.

Marije

De ervaren Marije is het ideale aanspreekpunt van onze klanten. Ze houdt van haar vak, zorgt voor de nodige gezelligheid op kantoor en zegt echt nooit ‘nee’.

 
Pieter

Pieter

Uw vraagbaak op het gebied van verkoop en aankoop van woningen. Het positief gestemde aanspreekpunt voor iedereen die zoekt naar een ideale woning. Actief belt hij zoekers als er nieuw aanbod is.

Lesley

Onze enthousiaste Lesley staat graag 5 dagen per week voor u klaar. Bij binnenkomst is zij uw eerste aanspreekpunt. Een goed lachse, jonge dame met veel ervaring.

Sherilyn

Oog voor detail, precies en punctueel. Deze eigenschappen omschrijven Sherilyn, onze eerlijke fotografe. Fotograferen van onroerend goed is al jarenlang haar passie. Kwaliteit is haar belangrijkste pijler.

 

Jos

Jos is een makelaar met het Overduyn DNA: service gericht, persoonlijk, vakkundig en betrokken. Met gevoel voor verantwoordelijkheid begeleidt Jos kopers en verkopers bij het aan- of verkoopproces met een persoonlijke touch.

Ghislaine

Rebecca


De makelaar die werkt….en de mensen die er werken

Pieter over Sherilyn
“Nieuw aanbod wordt door Sherilyn waarheidsgetrouw en professioneel vastgelegd. Ze weet al jarenlang de beste beelden van woningen te maken en is daarnaast ook nog eens een enthousiaste meid.”

Sherilyn over Sasja
“Vol passie voor haar belangrijke administratieve vak helpt Sasja Overduyn en onze klanten vooruit. Een echte doener, waarbij geen enkele actie te gek is.” 

Marit over Stijn
“Stijn maakte van zijn hobby zijn werk. Dat is mooi om te zien. Met heel veel ervaring en een groot netwerk is hij voor Overduyn van grote waarde. Weinig op kantoor, maar als hij er is dan wordt er altijd gelachen.” 

Stijn over Marije
“Paul en ik zijn natuurlijk veel buiten de deur. Fijn dat je dan weet dat Marije op kantoor het prettige aanspreekpunt is en dat zij met meer dan 10 jaar ervaring op zak alles onder controle heeft.” 

Marije over Paul
“Hij heeft oog voor zijn klant en knokt elke keer voor de beste deal. Door de juiste vragen te stellen, strategieën te bepalen en soms ook ‘nee’ te verkopen, is hij gewoon heel goed in zijn vak.”

Paul over Pieter
“Ondanks zijn jonge leeftijd is hij de ‘rots in de branding’ van ons team. Enthousiast, rustig en vol positieve energie. Dat is voor zoekers naar nieuw aanbod heel prettig.”

Neem contact
met ons opLogo Overduyn


Utrechtsestraat 71
3401CT IJsselstein
T: 030 - 688 45 35
info@overduyn.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 14:00 uur

Ook buiten kantooruren verzorgen wij afspraken en zijn we telefonisch bereikbaar via 030 - 688 45 35

Stuur ons een bericht