Hoe kunnen wij je helpen?

O 1168759a895da0602471eb57c0bb0cb254e74

Luxe! Het meest bijzondere appartement in de Lantaern! Dit appartement bevindt zich over de gehele breedte van de Lantaern. Het 4-kamer appartement met 2 badkamers is daarnaast niet het grootste maar wel het meest praktische appartement.
Appartement O is gelegen op de tweede en derde verdieping aan de zonnige voorzijde maar ook aan de rustige achterzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder en de eerste verdieping te bereiken.

Appartement O: entree op de tweede verdieping en de hal geeft hier toegang tot de studie (slaapkamer 1, 10 m2), de meterkast, slaapkamer 2 (16 m2) en suite-badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.
Via de trap in de hal is de derde verdieping te bereiken. Via de overloop is de toilet en de woonkamer/woonkeuken te bereiken van maar liefst 56 m2. De berging (technische ruimte) bevindt zich in een aparte ruimte.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Woon(keuken)kamer van 59 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 111 m2
– Optionele buitenruimte te plaatsen van 4 m2 en gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– Inclusief eigen parkeerplaats voor de deur
– De servicekosten bedragen € 223,06 per maand