Hoe kunnen wij je helpen?

N 11687d67d5f343ab64ed68421c8eca705ec52

Maisonette op de tweede en derde verdieping (bovenste verdieping) gelegen in de Lantaern. Dit appartement heeft daarnaast de mogelijkheid om een privé-buitenruimte te creëren. Appartement N is gelegen op de bovenste verdiepingen aan de rustige achterzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder en de eerste verdieping te bereiken.

Appartement N: entree op de tweede verdieping (entresol) en vanaf hier toegang naar de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche en een aparte bergingskast (technische ruimte). Vanuit de hal is de toegang naar de ruime woonkamer/woonkeuken van 42 m2. Via de trap in de woonkamer is de tweede verdieping (entresol) te bereiken. Een ruime overloop met prachtig zicht op de nok en vide in de woonkamer. De overloop geeft via enkele treden toegang tot de slaapkamer van 15 m2.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Woon(keuken)kamer van 42 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 86 m2
– Optioneel dakterras te plaatsen van 15 m2 en gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– Inclusief eigen parkeerplaats voor de deur
– De servicekosten bedragen € 163,84 per maand