Hoe kunnen wij je helpen?

M 11687b5883d4756114dc0b4d0a93fcfc4b959

Een woonkamer van maar liefst 53 m2! Dit 2-kamer appartement is heel bijzonder en heeft dus ook voldoende ruimte.
Appartement M is gelegen op de eerste verdieping aan de zonnige voorzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder en de eerste verdieping te bereiken.

Appartement M: entree op de eerste verdieping en via de ruime hal is de meterkast, berging (technische ruimte) en de toilet te bereiken. Daarnaast biedt de hal toegang naar de woonkamer van maar liefst 3,5 meter hoogte. Via de woonkamer is via een opstapje de keuken te bereiken welke hierdoor precies past in een prachtige lichte ruimte. Via de tweede hal vanuit de woonkamer is een separate kast voor de wasmachine en droger te vinden en opstapje naar de slaapkamer. Daarnaast is in deze hal de toegang naar de badkamer aanwezig voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Bijzonderheden:
– Mogelijkheid tot tweede slaapkamer
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Woon(keuken)kamer van 53 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 101 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– Inclusief eigen parkeerplaats voor de deur
– De servicekosten bedragen € 201,35 per maand