Hoe kunnen wij je helpen?

L 1168763185fa8681541129483adc07d3e3dd1

Compacte studio! Dit appartement is ideaal om te starten op een mooie plek. Dit 1 kamer appartement heeft het allemaal. Appartement KLis gelegen op de eerste verdieping aan de zonnige voorzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder en de eerste verdieping te bereiken.

Appartement L: entree op de eerste verdieping en sta je direct in de woonkamer/woonkeuken/slaapkamer van 22 m2. Door middel van een kamerscherm of kast kun je de ruimte indelen zoals jezelf het meeste praktisch vindt. De technische ruimte zijn apart afgesloten en ook de toegang naar de badkamer voorzien van wastafel, toilet, douche en wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Woon(keuken)kamer van 22 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 29 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– Inclusief eigen parkeerplaats voor de deur
– De servicekosten bedragen € 57,25 per maand