Hoe kunnen wij je helpen?

K 116879ebfcbfaa62c45999eed9f0b74533d4b

Samenwonen? Dit appartement is het helemaal voor jullie tweeën maar voor gezinsuitbreiding is ook voldoende ruimte! Dit 3 kamer appartement heeft het allemaal. Appartement K is gelegen op de eerste verdieping aan de zonnige voorzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder en de eerste verdieping te bereiken.

Appartement K: entree op de eerste verdieping en sta je direct in de woonkamer/woonkeuken van 27 m2. Via enkele treden kom je in de hal en bevindt zich hier de technische kast de badkamer voorzien wastafel, douche en wasmachine en droger. Naast de badkamer is er een apart toilet. Via de hal zijn tevens de 2 slaapkamers te bereiken van 11 en 21 m2.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Woon(keuken)kamer van 27 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 84 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– Inclusief eigen parkeerplaats voor de deur
– De servicekosten bedragen € 163,84 per maand