Hoe kunnen wij je helpen?

J 1168729535db4c6da48ee9ac6c4a99f15341b

Bijzonder ingedeeld 3-kamer-appartement met ontzettend veel ruimte en heerlijk dakterras voor de avondzon. Appartement J is gelegen op de eerste verdieping aan de rustige achterzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree en het trappenhuis is de kelder naar de bergingen te bereiken en de trap naar de eerste verdieping.

Appartement J: entree op de eerste verdieping, ruime hal met meterkast en toegang naar de toilet, warmtepompkast (berging) en deur naar de woonkamer/woonkeuken. De woonkamer heeft een hoogte van maar liefst 3,5 meter en een praktische nis voor de keuken. Via enkele traptredes is de studie (werkkamer) te bereiken welke ook toegang geeft tot het heerlijke dakterras (37 m2) voor de avondzon. Vanuit de trap in de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken waar de slaapkamer van 27m2 te vinden is met een ruime en-suite badkamer voorzien van een wastafel, douche, toilet en en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Bijzonder ruime woon(keuken)kamer van 56 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 113 m2
– Privédakterras van 27 m2 en gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– De servicekosten bedragen € 223,06 per maand