Hoe kunnen wij je helpen?

H 116872c779fa665994b02a4de7678ab8061fa

LOFT-gevoel! Dit ongewone en speelse 2-kamer-appartement heeft buitengewoon veel ruimte! Appartement H ligt gelegen op de begane grond aan de zonnige voorzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder voor de berging te bereiken.

Appartement H: entree op de begane grond, ruime hal met meterkast en toegang toilet. Vanuit de entree tevens toegang tot de speelse woonkamer welke hoogteverschil heeft door middel van enkele treden. De keuken heeft toegang via het lager gelegen gedeelte van de woonkamer en samen 64 m2. De woonkamer heeft een unieke hoogte van maar liefst 4 meter hoog en zijn de hoogtedetails waar te nemen tot in de nok te zien van het appartement. Via de trap vanuit de woonkamer is de entresol te bereiken waar de slaapkamer van maar liefst 32 m2 zich bevindt en de vide de ruimte nog eens benadrukt! De en-suite badkamer maakt deze slaapkamer helemaal bijzonder en heeft een wastafel, toilet, douche en aansluiting wasmachine en droger. Dit appartement heeft over de gehele breedte van de woning veel licht.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Bijzonder ruime woon(keuken)kamer van 64 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 113 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– Inclusief eigen parkeerplaats voor de deur
– De servicekosten bedragen € 221,09 per maand