Hoe kunnen wij je helpen?

E 11687ef035308b2c94c909fecd67f98ade785

LOFT-gevoel! Dit ongewone en speelse 2-kamer-appartement heeft buitengewoon veel ruimte! Appartement E ligt gelegen op de begane grond aan de zonnige voorzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder voor de berging te bereiken.

Appartement E: entree op de begane grond, ruime hal met meterkast en toegang naar de badkamer voorzien van een wastafel, toilet en wastafel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Vanuit de entree tevens toegang tot de keuken en via enkele treden naar de woonkamer van samen 62m2. De woonkamer heeft een unieke hoogte van maar liefst 4 meter hoog en zijn de hoogtedetails waar te nemen tot in de nok te zien van het appartement. Via de trap vanuit de woonkamer is de entresol te bereiken waar de slaapkamer van maar liefst 38 m2 zich bevindt en de vide de ruimte nog eens benadrukt! Dit appartement heeft over de gehele breedte van de woning veel licht.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Bijzonder ruime woon(keuken)kamer van 62 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 113 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– De servicekosten bedragen € 221,09 per maand