Hoe kunnen wij je helpen?

D 116871802cc7bb33146c29d0af1669dacef23

Enige appartement in De Lantaern met een tuin!

Uniek en speels 2-kamer-appartement met prachtige entresol en een eigen privé tuin (31m2)! Appartement D ligt gelegen op de begane grond aan de rustige achterzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder voor de berging te bereiken.

Appartement D: entree op de begane grond, ruime hal met meterkast en toegang naar toilet en berging en toegang woonkamer. De woonkamer heeft een unieke hoogte van maar liefst 4 meter hoog en zijn de hoogtedetails waar te nemen tot in de nok te zien van het appartement en heeft een aparte keuken. Via de woonkamer is de ruime tuin voor de avondzon te bereiken. De woonkeuken heeft over de gehele breedte ramen welke zorgen voor uitzonderlijk veel licht! Via de trap vanuit de woonkamer is de entresol te bereiken waar de slaapkamer zich bevindt en de vide de ruimte nog eens benadrukt! De slaapkamer heeft toegang tot een kleine hal welke toegang geeft naar de kast voorzien van wasmachine- en droger aansluiting. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Zeer ruime woonkamer van 43 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 104 m2
– Privé tuin van 31 m2 en gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– De servicekosten bedragen € 207,27 per maand