Hoe kunnen wij je helpen?

C 11687aa56a1afa509423ab92f9ceb9b6ad723

**** VERKOOPEVENT OP DONDERDAG 12 DECEMBER VAN 18:00 – 20:00 UUR A.S. OP HET TERREIN VAN DE LANTAERN AAN DE UTRECHTSESTRAATWEG 4 IN NIEUWEGEIN.****

Graag laten wij je zien en informeren wij je uitgebreid hoe De Lantaern gaat worden. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Je bent van 18:00 tot 20:00 uur van harte welkom op de bouwkeet op de locatie aan de Utrechtsestraatweg.

Wil je niet wachten, maar nu vast weten welke appartementen er nog maar beschikbaar zijn en daar meer informatie over horen? Bel ons dan voor een persoonlijke afspraak: Overduyn makelaars (030 – 688 45 35). Alle verkoopinformatie kunt u ook vast bekijken op WONENINDELANTAERN.NL

——————————-
Bijzonder 2-kamer-appartement, gelegen op de begane grond en souterrain aan de rustige achterzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder voor de berging te bereiken.

Appartement C: entree op de begane grond, hal met meterkast en toegang naar toilet en de ruime woonkeuken (34 m2) en grote berging met plek voor de wasmachine en droger, warmtepomp en veel ruimte voor opslag. De woonkeuken heeft over de gehele breedte ramen welke zorgen voor uitzonderlijk veel licht! Via de trap vanuit de woonkeuken is het souterrain te bereiken. Het souterrain is voorzien van 2 kasten, de slaapkamer (15 m2) en slaapkamer met 2 inbouwkasten en de badkamer met toilet, wastafel en douche.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Zeer ruime keuken van 34 m2
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 78 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– De servicekosten bedragen € 157,92 per maand