Hoe kunnen wij je helpen?

A 116879191ddfd3f134cec8cb2656136fe6261

Licht en ruim 2-kamer-appartement (benedenwoning), gelegen op de begane grond aan de rustige achterzijde van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Lantaern’ welke bestaat uit 15 appartementen in een Rijksmonument. ‘De Lantaern’ is een appartementencomplex welke volledig word gemoderniseerd. Een fijne plek om te vertoeven!

De ligging is top vanwege de centrale ligging van ‘De Lantaern’ in het centrum (wijk Jutphaas). Alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, zorgcentrum, supermarkten, buurtwinkels, het stadstheater, het kunstencentrum en een bioscoop op geringe fiets/loopafstand. Het verbouwde winkelcentrum van Nieuwegein, ‘City Plaza’ ligt op nog geen 2 kilometer afstand van ‘De Lantaern’.

Appartement A heeft als enige appartement toegang door middel van een eigen privédeur naar de gemeenschappelijke tuin.

Indeling
Begane grond: Via de gemeenschappelijke entree toegang tot de diverse appartementen op de begane grond. Via de entree is de trap naar de kelder voor de berging te bereiken.

Appartement A: entree op de begane grond, ruime hal met toegang naar badkamer voorzien van wastafel, douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine en droger, de technische ruimte, meterkast, zeer lichte en ruime woonkeuken met aansluitend (via 3 traptredes) te bereiken woonkamer met maar liefst een vrije hoogte van circa 4 meter hoog. Via de trap in de woonkamer is de slaapkamer op de vide te bereiken.

Bijzonderheden:
– De woning wordt getransformeerd volgens de voorwaarden van Bouwgarant
– Keuken- en sanitair cheque t.w.v. € 5.000 te verzilveren bij Bouwcenter Nieuwegein
– Zeer lichte en ruime woonkamer met een vrije hoogte van circa 4 meter
– De woning heeft houten kozijnen en sausklare wanden
– Woonoppervlakte van 95 m2
– Gebruik van de gemeenschappelijke tuin welke toegankelijk is via een eigen privédeur
– Berging in de kelder aanwezig
– Verwarming en warm water door middel van een lucht warmtepomp
– De servicekosten bedragen € 187,53 per maand